Cuib (litera M) – Joan Jett De Voivodina – (Foxy) & I’m a Gigolo de VOIVODINA (Ringo)

Primul cuib (litera M) a rezultat din monta: I’m a Gigolo de VOIVODINA (Ringo) & Joan Jett de VOIVODINA (Foxy).

O experienta noua, greu de descris in cuvinte – au rezultat cei patru magnifici, asa i-am numit, patru baietei frumosi si voinici: Mango, Miska, Macho, Mushi, toti au ajuns in familii frumoase si iubitoare asa cum ne-am dorit.

Ce putem spune… am avut mari emotii, ne-am facut griji atat pentru Foxy cat si pentru pui insa, totul a decurs bine, fara nici o problema. Dupa ce a trecut greul, ne-am bucurat de fiecare zi petrecuta alaturi de micile bijuterii. Da, nu a fost deloc usor si cu siguranta nu vom uita niciodata clipele minunate petrecute alaturi de ei. A fost o poveste frumoasa care a trecut mult prea repede. E fascinant sa vezi cum vin pe lume, sa le urmaresti evolutia, sa te minunezi atunci cand fac ochi, vazand transformarea lor, sa te amuzi si totodata sa te bucuri de primii lor pasi, sa observi caracterul fiecaruia si sa te gandesti cui s-ar potrivi.

Desi sunt frati, sunt foarte diferiti si bucuria noastra este ca fiecare dintre ei au ajuns acolo unde trebuie. Cat au fost cu noi ne-am ocupat de educatia lor cat am putut de bine si am explicat si familiilor lor ce au de facut in continuare pentru a avea un catel curat, educat, echilibrat….si acum pastram legatura. Suntem multumiti si fericiti, toti sunt bine si suntem siguri ca micutii au adus multa dragoste si multe zambete acolo unde au plecat.