Pui Ciobanesc German – Lupy August 2020

Vand pui Ciobanesc German linie de lucru par scurt cu Pedigree din parinti de excepție Taz&Lupy. Ambii parinti au multe calitati…puternici, foarte frumosi, cu o energie debordanta. Nu puteți trece neobservat cu un asemenea exemplar!!

Calitățile lor sunt certificate in expozitiile de frumusețe unde au obținut rezultate excelente.

Ciobanescul German linie de lucru te incanta prin aspect….musculos, alert, cu o atitudine nobila si distanta. Este mereu in atentie si nu va scapa niciodată din ochi pe dv. stapanul! Blana lui este intr-o varietate de culori, spectaculoasa!

Este foarte atasat de stapan, un familist, foarte atasat de copii, un membru de familie pe care ti l doresti. Viata e mult mai frumoasa alaturi de ei!

Acest caine este dornic sa invete si raspunde foarte bine la dresaj. Puiutii din canisa noastra pleaca cu o educatie de baza din cuib, noul stapan trebuie sa continue ceea ce a invatat si sa perfectioneze. Crescatorul va sta oricand la dispozitie daca aveti nevoie de sfaturi, este cel mai in masura sa faca asta.

Ciobanescul German este loial si are aptitudini de paza inca de mic dar, daca nu este socializat, pot aparea probleme cu increderea de sine, insubordonare si agresivitate.

Crescatorul este cel mai implicat in cresterea si educatia puiutului si dupa ce paraseste cuibul. Comunicarea intre el si noul stapan este foarte importanta. Documentati-va foarte bine inainte sa achizitionati un pui de Ciobanesc German.